Symbol srdce jako šperk

29.05.2014 22:35

Symbol srdce jako šperk

 

Již v dávnověku existoval symbol lásky pro všechny zamilované. Podle dochovaných nálezů se jedná o lístky akácie či břečťanu. Jednalo se o vyjádření, které bylo velmi často znázorňováno například na malbách, sochách či i v odvětví šperkařském. Postupem času se vyvinul symbol, který velmi dobře známe v dnešní moderní době. I z tohoto důvodu naleznete velmi širokou škálu šperků s tímto motivem i v našem internetovém obchodě. Tyto šperky jsou velmi oblíbeným a vyhledávaným dárkem pro všechny, kdo chtějí vyjádřit své pravé city druhé milované polovičce. Tyto dárky se hodí jak k různým výročím, například délky vztahu či i k samotným narozeninám, svátkům nebo Vánocům.

V našem obchodě naleznete přívěsky, náramky či náušnice s tímto vyhledávaným motivem.

 

Konkrétně z náušnic zde naleznete: srdíčko s krystalky, náušnice pecky srdce, lesklé srdíčko, vykrojené srdíčko, srdce probodlé šípem, tvarované srdíčko, náušnice monogram LOVE, náušnice visací vykrojená srdíčka, kroužky se srdíčky, kroužky LOVE.

 

Přívěsky se srdíčky: srdíčko s kamínky, velké srdce, srdíčko v kroužku, srdíčka, rozpůlené srdce, 2 srdce v sobě, atypické srdce, oboustranný přívěsek pruhované srdce, 2 dvoudílná srdce, tvarované srdce, propletené srdce s kamínky, 3 krásná srdce, růžové srdce, 3 tvarovaná srdce v sobě, srdce s motýlkem, dvoudílné tvarované srdce, dvoudílné srdce LOVE, a spousta dalších přívěsků s tímto nádherným motivem :-)

 

Náramky se srdíčky: 2 srdce probodlá šípem, náramek 3 srdce, náramek 2 srdce, rozpůlené srdce, propletený se srdci na koncích.

Stačí si jen vybrat z naší široké nabídky:-)

 

 

 

 

Zpět