Šperk s motivem zvířete

30.05.2014 16:22

Krásné šperky s motivem zvířete

 

Každý člověk má svůj oblíbený druh zvířete. Některým stačí vidět některá zvířata volně pohybující se v přírodě, jinému stačí je sledovat v televizi. Spousta z nás, ale má své oblíbené zvíře jako domácího mazlíčka. Snad i z tohoto důvodu se staly velmi oblíbenými šperky s motivy zvířat. Druhů zvířat je obrovská spousta a v našem internetovém obchodě naleznete jejich velmi širokou škálu.

U nás naleznete například náušnice s tímto motivem: náušnice barevná želvička, náušnice pavouček, náušnice škorpion, krásná rybička, koloušek, znamení ryby, nádherný motýlek, rybí kost, růžový pelikán, modrý delfínek, vážka, krokodýl, beruška, a spousta dalších nádherných šperků.

Z přívěsků se vám mohou líbit: dvoubarevný motýlek, ještěrka v krásném provedení, hezky dobená ještěrka, moc pěkně zpracovaný krokodýl, letící orel, lastura, mořská hvězdice, dvoubarevný motýlek, motýlek v akční ceně, 2 nádherní motýlci, skákající delfín, zdobený motýl, velký pavouk, nádherný stočený had, velký škorpion, mravenec, pavouček v síti, krásná vážka, zdobený delfínek, barevná žabka a sposta dalších krásných šperků.

Věříme, že si určitě vyberete.

 


Zpět