Pouzdro na vizitky

22.09.2011 21:37

Vizitkář

Moderní pouzdro na vizitky zdobené Swarovski kamínky

 

Vizitkář - prestiž, která Vás moc nestojí

 

V dnešní moderní době velmi dbáme na svou image. Netýká se to jen nás samotných, prezentujeme a zastupujeme ať už velké či malé firmy, které nás zaměstnávají a vyžadují od nás výkony, které jsou mnohdy za hranicemi našich možností. Každá obchodní společnost si velmi zakládá na vystupování svých zaměstnanců. V obchodě záleží především na prvním dojmu. První dojem je velká část úspěchu. Každý z nás to již zažil při obchodním jednání. První věc, kterou při obchodním jednání s obchodním partnerem uděláme, že se jej pokusíme odhadnout. První věc, která nás zaujme je chování člověka - jeho mimika, gesta, dále hodnotíme jeho vizáž - oblečení, jak je upravený (u žen to platí dvojnásob:-).

Obchodní jednání zahajujeme tím, že se představíme navzájem. Dalším velmi významným krokem je výměna navštívenek. Každá firma má své firemní navštívenky, které jsou až na nacionále stejné pro všechny zaměstnance. V čem ale stále spousta firem zaostává, je prezentace svých zaměstnanců prostřednictvím pouzder na vizitky. Přitom krásně zdobené vizitkáře, které máme v nabídce, mohou zvýšit prestiž u Vašich obchodních partnerů.

Věříme, že Vás toto naše krátké zamyšlení o funkčnosti a důležitosti přesvědčilo o skutečném významu pouzdra na vizitky pro obchod.

 

Zpět