Kabelky

07.05.2011 20:16

Kabelky už nejsou jen doplňkem

Funkčnost kabelek a něco málo z historie

 

Co v ní najdete? :-)

     V dnešní době snad nenajdete ženu, která by nevlastnila alespoň jednu kabelku. Je to dokonalý prostředek k uložení osobních věcí, kterých má každá žena neustále u sebe více než dost. Klíče od auta, peněženku s doklady, diář, psací potřeby, o kosmetických pomůckách nemluvě. Schválně jsem poprosil přítelkyni, zda by mě nechala mrknout se do té její kabelky. Našel jsem tam z mužského pohledu opravdu spoustu zajímavých věcí: rovnou dva diáře (jeden nestačí?), nechyběla toaletní voda, zrcátko, pilníček na nehty, beta-karoten, spoustu účtenek, klíče, resp. celý svazek klíčů, a dvě peněženky - jedna malá a jedna velká - prý je to praktické - my chlapi spíše oceníme praktičnost zadní kapsy u kalhot :) V svě podstatě je kabelka takovou ženskou obdobou příručního zbrojního skladu, který ženě slouží k rychlému zkrášlení a následnému dobytí vysněného mužského protějšku.

 

K čemu je a co do ní?

    Kabelka se stala významným doplňkem outfitu moderní ženy. Kabelku si vybírají k botům, novému kostýmu nebo jen kvůli zajímavému designu. Důležitá je také funkčnost kabelky, velmi populární jsou zejména kabelky, do kterých si vejde doklad formátu A4 s možností bezpečnostího uzamykání, některé ženy ocení, když se do jejich kabelky vejde i mininotebook. Navíc kabelka zdůrazní Vaši krásu a Váš šarm. V naší nabídce najdete spoustu kabelek, které tyto Vaše náročné požadavky dokáží splnit.

 

Něco málo z historie

     Kabelky se v hojné míře začaly objevovat na přelomu 18. a 19. století. První obdoby kabelek se však datují již od starého Egypta, kde ženy používaly předchůdce kabelek - úložné vaky. V dnešní době si většina žen vybírá kabelku na základě módních trendů a značek. Velkým hitem poslendí doby jsou zeména kabelky s ozdobnými třásněmi. V naší nabídce najdete kabelky francouzské značky Lorenz Accessories. Věříme, že si z naší nabídky vyberete:-)

Zpět